Komplex lovardairányító szoftverünk neked szól

A drót másik végén Csontó Zoltán az Equisystemtől. 8 évvel ezelőtt, amikor feladtam a Lovasélet kiadását lovardázásba kezdtem a klasszikus módon egy félállásba dolgozó egyetemista tanítványommal. Lovas oktatás, bértartás, fűszerezve belovaglással és tenyésztéssel.

Bevallom, amikor belekezdtem nem mentek olyan olajozottan a dolgok, mint manapság.

Csörgött a telefonom, akkor is, amikor nem tudtam felvenni és nem csörgött akkor, amikor kellett volna, hogy csörögjön. Sokszor előfordult, hogy hiába vártuk a lovast végül nem jelent meg. Amikor jöttek lovagolni, melyik gyerek hol tart, melyik lovon ül. Hónap végén elszámolni a szülők felé, számlákat kiállítani, utalásokat leellenőrizni, az oktatómnak a bérét kimatekozni… és akkor a lovakkal kapcsolatos intézni valókról, nyilvántartásokról nem is beszélek. Időm arra nem maradt, amit szeretek igazából, lovat idomítani, fejlődni, tanulni

Ezen változtatni kell, ez így hosszútávon nem fog működni! Gondoltam és kerestem a megoldást. A megoldandó feladatok részterületeire voltak informatikai ajánlások, de azok csak kis mértékben fedték le a probléma megoldását. Nem maradt más hátra minthogy szoftver fejlesztésbe kezdjek, a sláger most úgy is a vállalkozások digitalizálása.  Az út hosszú volt és rögös de mára elkészült az a szoftver, amivel a lovarda szervezési munkáját nagy mértékben le tudtam csökkenteni. 

A bejövő felesleges telefonhívások elmaradnak, a számlázásra, bérek számítására fordított időm a századára csökkent, a lovasok tájékoztatása korrekt, minden igényt kielégít, a bérleteket nem kell értékesíteni és felhasználásukat követnem, mert ezek automatikusan történnek, az idejében le nem mondott foglalásokért mosolyogva fizetnek…  Még hosszasan sorolhatnám azokat az előnyöket, amiket az Equisystem-re keresztelt komplex lovarda irányítási rendszer nem csak nekem, hanem most már akár neked is jelenthet. Ha úgy érzed, hogy az általa felszabadult idődet te is  kellemesen el tudnád tölteni, akkor kezdd el használni még ma, hogy az előtted álló szezon kihívásait már könnyedén vedd!

A beüzemelésben segítségedre lesz munkatársam Tóth Dóri, aki telefonon fog keresni, hogy időpontot egyeztessetek.