Fiók létrehozása

Fiók létrehozása

A lovas saját fiókját létrehozhatja valamely, az Equisystemet használó lovardába történő foglalás alkalmával vagy az a www.equisystem.hu oldalon.

A lovarda is létrehozhatja egy új lovasnak a fiókját, oly módon, hogy bejelenti egy eseményre vagy szolgáltatásra.
  A létrehozás után a lovas saját fiókjába az www.equisystem.hu oldalon tud belépni, ahol ki tudja egészíteni a profiljának a hiányzó adatait, kezelheti az edzésnaplóját, ellenőrizheti a bérleteit, egyenlegét és lemondhatja a foglalásait.

A lovardákban az időpontfoglalót a „foglalás most” gombra kattintva éred el, amit megtalálhatsz a több lehetőség valamelyikén:

  1. A lovarda honlapján ha van honlapja
  2. Ha nincs honlapja a www.lovardanév.equisystem oldalon
  3. FB oldalán
  4. Instagram oldalán


Kérünk, hogy egészítsd ki a profilodat egy portré képpel és töltsd ki az üres mezőket a minél magasabb színvonalú kiszolgálásodhoz és a biztonságod érdekében.

A két közeli hozzátartozó elérhetőségére azért van szükség, hogy legyen kit kérdezni és értesíteni, ha baj van, valamint tudjuk őket tájékoztatni, hogy neves alkalmakkor (születésnap, karácsony…) mivel  lepjenek meg téged, amivel bizonyára örömet fognak neked okozni.

Ha nem is kérsz számlát, akkor is töltsd ki a számlacímet, mert egyébként minden foglaláskor kérdezni fogja a program.

A szállítási cím arra vonatkozik, ha lovarda vállalja az iskolából a gyerekek szállítását, akkor az itt megadott két cím közül hol vegyék fel.

Olyan egészségügyi információkat osszál meg az edződdel/oktatóddal, táboroztatóval, amik szükségesek ahhoz, hogy a képzésed gördülékeny legyen és bizonyos esetekben megfelelő ellátást kapjál.

A méret adatokat környezetvédelmi okokból kérjük, mert gyakran leadják a lovardába a jó állapotú de már kinőt lovas felszereléseket, ha megadod az adataidat, könnyen megtalálják az új gazdáját. Így nem kerül a szemétbe és nem kell újat gyártani ahhoz, hogy megfelelő felszerelésben tudjál lovagolni.

Az edzésnaplóba bekerül az óravázlat, amit az oktatód/edződ készít el, file-t is csatolhat hozzá, te pedig hozzáfűzheted megjegyzésedet, érzéseidet, tanulságokat…

A bérleteket a lovarda foglaló oldalán tudod megvásárolni és itt tudod a bérleteknek az állását nyomon követni.

A kezelt felhasználók jellemzően a családtagok (de lehet egy tanár és a diákok kapcsolata is), akiknek egyszerre szeretnéd rendezni a foglalásaikat és egy kasszából fizeted a költségeket is.

Innéttől kezdve bármelyik lovardába, amelyik használja az Equisystemet, néhány gombnyomással tudsz foglalni vagy lemondani egy időpontot, egyenelegedet, bérletedet ellenőrizni, online fizetni és az edzésnaplódat vezetni.