#időpontfoglaló

Események

Szolgáltatások és események létrehozás, foglalás egy eseményre ill. szolgáltatásra.

Tovább olvasomarrow_forward
A minőség kulcsa

szerző: Csontó Zoltán

A lovas vállalkozói lét egyik legnehezebb oldala, hogy nem elég csak lovakhoz vagy a lovas oktatáshoz érteni (mint az alkalmazotti lét esetében), de emellett az üzleti résszel is foglalkozni kell. Egy lovarda vezetőjének is vannak könyvelési, jogi, műszaki, informatikai, humán erőforrással kapcsolatos és sorolhatnám még tovább, hogy milyen feladatai, amelyekben tud segítséget kérni, vállalkozóra kiosztani a feladatot, de kell, hogy mindenre legyen valamilyen szintű rálátása.

Tovább olvasomarrow_forward
Megszűnik a káosz

szerző: Csontó Zoltán

Egy jól működő lovardának jól kell gazdálkodni a korlátozott mértékben rendelkezésre álló munkaerő idejével. Ha kis létszámmal dolgoztok, akkor nincs arra ember, aki a telefont kezelje, az időpontokat egyeztesse, így az időpontot foglalni kívánó lovasok hívása szinte mindig alkalmatlan időpontban érkezik, éppen oktatsz, nem illik a telefont felvenni, mert az idődet az oktatott lovasod fizeti, tehát a figyelmed 100%-val tartozol neki. Megígéred neki kimenő üzenetben, hogy visszahívod, de arra csak késő este tudsz sort keríteni, amikor már nem illik zavarni senkit.

Tovább olvasomarrow_forward
Equisystem a vendégek nyugalmáért

Szerző: Csontó Zoltán

Ma már időpont foglalón keresztül juthatunk be a gumishoz, a fogorvoshoz, fodrászhoz, yóga órára ... és egyre természetesebb lesz az időpontfoglaló használata, sőt elvárás a vendégek részéről. Nem csupán a szolgáltatónak jelent kényelmet, de a vendég is szívesen használja. Bizonyára Te is találkoztál már azzal a kifogással, hogy “nem akartalak felhívni, mert tudom, hogy zavarlak...”, mert a lovasod tudja, hogy vagy a kör közepén állsz , vagy lovon ülsz, vagy a traktorban ülsz, vagy sebet kötözöl, amikor éppen nem tudod a telefont felvenni. Lelkiismeret furdalása van a vendégnek amikor fel akar hívni. Az Equicalendarral a hét 24 órájában foglalhat, mondhatja le vagy módosíthatja foglalását anélkül, hogy dilemmája legyen hogy hívjon vagy SMS-t küldjön.

Tovább olvasomarrow_forward
Időpontfoglalás, levelezés

A hét minden napján, a nap 24 órájában foglalhatnak a lovasok, illetve lemondhatják foglalásaikat, anélkül, hogy zavarnának. Azonnali és időzített leveleket küldhetsz lovasaidnak a naprakész tájékoztatás érdekében.

Tovább olvasomarrow_forward