Regisztráció

Van már fiókod?
Bejelentkezés

Hozd létre az Equisystem fiókodat, amely feljogosít arra, hogy időpontot foglalj az Equisystemet használó lovardák bármelyikében. Ezt a fiókot, mint 18 évét betöltött, számlafizető hozod létre.

Kérünk, hogy a regisztráció után a https://www.equisystem.hu oldalon lépj be a fiókodba, és a biztonságod, valamint a minél magasabb színvonalú kiszolgálásod érdekében add meg a hiányzó adataidat is és tölts fel egy profil képet!

Amennyiben nem te veszed igénybe a szolgáltatást, hanem más (pl. valamelyik családtagod), akkor a „lovas tudás” mezőt állítsd „nem értékeltre”. Foglaláskor arra a kérdésre, hogy „Te veszel részt?” válaszd azt, hogy „nem”, és akkor tudod felvinni az eseményen résztvevő lovas (lovasok) nevét. A fiókodba belépve a https://www.equisystem.hu oldalon a kezelt felhasználók menüjében egészítsd ki a szükséges adatokat!

Másik Equisystem foglaló rendszert használó lovardát a www.lovagolok.ma oldalon találsz az „on line foglalás” szűrő bekapcsolásával.

A foglaló oldalon megkülönböztetünk eseményeket és szolgáltatásokat.

Az esemény az, aminek konkrét időpontja, oktatója és témája van.

A szolgáltatást te választod ki, hozzá az időpontot is, és ha a lovarda megadta neked a lehetőséget akkor oktatót vagy esetleg lovat is választhatsz.